Välkommen till Franda AB

Din specialist på
solfilm i Täby

Franda AB har gedigen erfarenhet av installationer av solfilm i Täby

Ett stort utbud hos oss!

Din specialist på solfilm i Täby

Franda AB erbjuder bland annat tjänster inom försäljning och montage av solfilm till fastigheter i Täby. Vårt team är väl bevandrat inom arbete med solfilm och håller därför alltid en hög standard under alla uppdrag. Kontakta oss via formuläret för mer information.

Solfilm används utav flertalet olika anledningar där behaglig inomhusmiljö och värmereducering är den främsta. Har du det för varmt på till exempel kontoret, i hemmet, i butiken? Då kan är solfilm ett ypperligt och effektivt alternativ för rädda dig från ohållbara soltimmar.

Solen kan vara något underbart samtidigt som det kan vara en pina. Under fel förhållanden kan solen sänkta produktivitet, välmående och obekvämt inomhusklimat. Vår solfilm reducerar UV strålar upp till 99% och därmed sänks värmen inomhus. Låt oss hjälpa dig och dina medarbetare till en bättre arbetsmiljö med jämn temperatur och bättre atmosfär.

Garanti

Självklart lämnar vi garanti på de arbeten som vi utför. Hur lång garanti man får bestäms utifrån vilken produkt som beställs. Kontakta oss för mer information.

Kvalitet

Det är en självklarhet för oss att alltid göra vårt yttersta vid varje uppdrag. Alla medarbetare strävar efter att verksamheten ska vara synonym med kvalitet och professionalism.

Erfarenhet

Idag har vi ett större nätverk av nöjda kunder som kan intyga ett noggrant utfört arbete. Vårt team har alltid kvalitén i fokus. Testa du också, boka din tid redan idag!

Tjänster

Vad vi gör

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med utöver solfilm. Om du inte hittar specifikt vad du behöver hjälp med så kan du alltid höra av dig till oss för att se om vi kan hjälpa dig ändå.

Fordonsdekor

Med fordonsdekor kan man effektivt göra sitt fordon till en rullande reklampelare och få ut sitt varumärke. det är effektivt och och det syns!

Splitterskyddsfilm

Syftet med splitterskyddsfilmen är att glaset hålls ihop vid åverkan på glaset. Antingen genom en olyckshändelse, inbrottsförsök eller en explosion.

Dekorfilm

Vi trycker och monterar dekorfilm på fönster, väggar och golv. Med dekorfilm kan man lätt skapa en trivsam miljö innanför väggarna eller helt enkelt utföra sin marknadsföring via dekor på fönster.

Solfilm

Upplever du att det är för varmt på kontoret? Detta kan till viss del åtgärdas med hjälp av solfilm.

Frostfilm

Med frostfilm får ni ett effektivt insynsskydd till arbetsplats eller konferensrum. Vi kan montera allt från en heltäckande rutan till endast en bård.

Specialfoliering

Folie kan användas på fler ställen än bara bilar, vi kan foliera det mesta från båtar, inventarier, möbler.

Hugglaget

Hugglaget är är en sidoverksamhet som vi kör tillsammans med Didyma AB, vi utför olika uppdrag inom skog- och trädgård.

Om oss

Franda AB

Franda har funnits i olika konstellationer i 20 år och har gedigen erfarenhet av installationer av solfilm, splitterskyddsfilm och dekor. Vi jobbar med produkter vi brinner för och det är en underbar känsla när man lämnar en kund som är mer än nöjd med vårt resultat.

Vi är din självklara kontakt när du behöver en specialist på solfilm i Täby. Vårt team är professionella såväl som erfarna och därför kan vi utlova ett förstklassigt resultat med material från de ledande leverantörerna. Kvalité, service och kostnadseffektivitet är några ledord som vi arbetar efter – utan kompromiss.

Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller få ett offertförslag.

Skyddar mot solen
Reducerar direktvärme
Reducerar blekning
Förbättrar U-värdet
Ger starkt skydd mot UV-strålning

Solfilm kommer med många fördelar och positiva egenskaper. Bland annat så är solfilm i en fastighet fördelaktigt ur ett energiperspektiv. Med hjälp av solfilm sänker du energikostnaderna oavsett hur stor fastighet det handlar om.

Vi hjälper dig

Solfilm i Täby

Vi utgår ifrån Vaxholm men arbetar regelbundet med solfilm i Täby. Det är vanligt förekommande för oss att resa från Vaxholm till en annan stad eller område för att hjälpa våra kunder. Det spelar ingen roll om du bor i norr eller söder, vi kommer och hjälper dig med solfilm!

Prisförslag

Kostnadsfri offert

Självklart får du en kostnadsfri offert av oss när du anlitar oss för montering av solfilm i Täby. Vi hjälper dig oavsett vart i Sverige du befinner dig. Skicka din offertförfrågan genom att klicka på knappen nedan. Offerten är alltid kravlös och gratis. Har du funderingar eller frågor kan du även ställa dessa i samma formulär.

Ytterligare info

Vill du veta mer om Solfilm?

Har du frågor eller är du helt enkelt bara nyfiken? Kontakta oss för mer information kring hur vi arbetar med solfilm i Täby.

På uppdrag av Ratius Mässbyrå har vi tejpat en Nissan på Hedin bil i Uppsala. #frandaab #ratiusmässbyrå #uppsala #nissan #fordosdekor #modernaavlopp
Till Instagram
Montage av frostfolie på Roslagens Markentreprenad AB på uppdrag av Ratius Mässbyrå AB #frandaab #roslagen #norrtälje #frostfilm #dekorfilm #ratiusmässbyrå
Till Instagram
På uppdrag av Ratius Mässbyrå AB har vi monterat golvfolie och informationsskyltar åt Akademiska i Gränby centrum. #frandaab #ratiusmässbyrå #gränbycentrum #golvfolie #oracle #dekor #uppsala
Till Instagram
Demontage av folie på kocklandslagets hyrda lastbil åt Nonbye. #kocklandslaget #nonbye #volvotrucks #folie #demontage #frandaab #fordonsdekor #lastbil #sollentuna
Till Instagram