Välkommen till Franda AB

Insynsskydd Vallentuna

Anlita oss på Franda AB för insynsskydd i Vallentuna

För en bättre inomhusmiljö

Vi monterar insynsskydd i Vallentuna

Behöver du insynsskydd i Vallentuna? Hur trevligt det än må vara med grannar och socialt umgänge så kan det kännas viktigt att ha insynsskydd på vissa ställen där man kan förbli ostörd. I hemmet vill många utav oss ha lugn och ro och inte behöva känna sig exponerade från utsidan. Känner du igen dig? Då kan du kontakta oss, så hjälper vi dig att montera insynsskydd i Vallentuna.

Olika typer av insynsskydd

Franda AB erbjuder en rad olika lösningar för att skapa insynsskydd i hemmet eller på kontoret och kan montera allt från en heltäckande ruta till endast en bård. Vi kan även skära ut valfritt mönster som till exempel kan vara en logga eller namn. Frostfolie som används som insynsskydd finns i olika färger och kan tryckas med olika mängder insynsskydd.
Våra tjänster inkluderar arbeten med både dekorfilm och frostfilm. Båda två kan användas som insynsskydd på kontor, toalett, altan, fönster etc. Frostfilm är ett utmärkt alternativ till blästrat glas som är både dyrare och kräver mer arbete. Frostfilm som insynsskydd erbjuder i princip samma utseende som blästrat glas.

Garanti

Självklart lämnar vi garanti på de arbeten som vi utför. Hur lång garanti man får bestäms utifrån vilken produkt som beställs. Kontakta oss för mer information.

Kvalitet

Det är en självklarhet för oss att alltid göra vårt yttersta vid varje uppdrag. Alla medarbetare strävar efter att verksamheten ska vara synonym med kvalitet och professionalism.

Erfarenhet

Idag har vi ett större nätverk av nöjda kunder som kan intyga ett noggrant utfört arbete. Vårt team har alltid kvalitén i fokus. Testa du också, boka din tid redan idag!

Tjänster

Vad vi gör

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med utöver insynsskydd. Om du inte hittar specifikt vad du behöver hjälp med så kan du alltid höra av dig till oss för att se om vi kan hjälpa dig ändå.

Fordonsdekor

Med fordonsdekor kan man effektivt göra sitt fordon till en rullande reklampelare och få ut sitt varumärke. det är effektivt och och det syns!

Splitterskyddsfilm

Syftet med splitterskyddsfilmen är att glaset hålls ihop vid åverkan på glaset. Antingen genom en olyckshändelse, inbrottsförsök eller en explosion.

Dekorfilm

Vi trycker och monterar dekorfilm på fönster, väggar och golv. Med dekorfilm kan man lätt skapa en trivsam miljö innanför väggarna eller helt enkelt utföra sin marknadsföring via dekor på fönster.

Solfilm

Upplever du att det är för varmt på kontoret? Detta kan till viss del åtgärdas med hjälp av solfilm.

Frostfilm

Med frostfilm får ni ett effektivt insynsskydd till arbetsplats eller konferensrum. Vi kan montera allt från en heltäckande rutan till endast en bård.

Specialfoliering

Folie kan användas på fler ställen än bara bilar, vi kan foliera det mesta från båtar, inventarier, möbler.

Hugglaget

Hugglaget är är en sidoverksamhet som vi kör tillsammans med Didyma AB, vi utför olika uppdrag inom skog- och trädgård.

Om oss

Franda AB

Franda har funnits i olika konstellationer i 20 år och har gedigen erfarenhet av installationer av insynsskydd i form av frostfilm och dekorfilm. Vi jobbar med produkter vi brinner för och det är en underbar känsla när man lämnar en kund som är mer än nöjd med vårt resultat.

Vi är din självklara kontakt när du behöver en specialist på insynsskydd i Vallentuna. Vårt team är professionella såväl som erfarna och därför kan vi utlova ett förstklassigt resultat med material från de ledande leverantörerna. Kvalité, service och kostnadseffektivitet är några ledord som vi arbetar efter – utan kompromiss.

Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller få ett offertförslag.

Vi hjälper dig

Insynsskydd i Vallentuna

Vi håller till i Vaxholm men arbetar i regelbundet i Vallentuna. Det är vanligt förekommande för oss att resa från Vaxholm  till en annan stad eller område för att hjälpa våra kunder med . Det spelar ingen roll om du bor i norr eller söder, vi kommer och hjälper dig med insynsskydd!

partner solfilmsgruppen
partner solfilmsprodukterab
Oftast ett måste

Fördelar med insynsskydd

Det är vanligt att våra kunder som bor på bottenplan väljer att montera insynsskydd. För dig som bor på markplan i ett befolkat område är insynsskydd näst intill ett måste. I alla fall i vissa delar av bostaden och på vissa fönster. Vid gator där det är mycket personer i omlopp eller där ett flerbostadshus ligger mitt emot så kan det vara skönt att få lite avskildhet.

Vissa bostäder saknar även insynsskydd i badrummet. Något som också är enkelt åtgärdat med insynsskydd från Franda AB.

Ytterligare info

Vill du veta mer om Insynsskydd?

Har du frågor eller är du helt enkelt bara nyfiken? Kontakta oss för mer information kring hur vi arbetar med insynsskydd i Vallentuna.

Självklart får du en kostnadsfri offert av oss när du anlitar oss för insynsskydd i Vallentuna. Vi hjälper dig oavsett vart i Sverige du befinner dig. Skicka din offertförfrågan genom att klicka på knappen nedan. Offerten är alltid kravlös och gratis. Har du funderingar eller frågor kan du även ställa dessa i samma formulär.

På uppdrag av Ratius Mässbyrå har vi tejpat en Nissan på Hedin bil i Uppsala. #frandaab #ratiusmässbyrå #uppsala #nissan #fordosdekor #modernaavlopp
Till Instagram
Montage av frostfolie på Roslagens Markentreprenad AB på uppdrag av Ratius Mässbyrå AB #frandaab #roslagen #norrtälje #frostfilm #dekorfilm #ratiusmässbyrå
Till Instagram
På uppdrag av Ratius Mässbyrå AB har vi monterat golvfolie och informationsskyltar åt Akademiska i Gränby centrum. #frandaab #ratiusmässbyrå #gränbycentrum #golvfolie #oracle #dekor #uppsala
Till Instagram
Demontage av folie på kocklandslagets hyrda lastbil åt Nonbye. #kocklandslaget #nonbye #volvotrucks #folie #demontage #frandaab #fordonsdekor #lastbil #sollentuna
Till Instagram