Välkommen till Franda AB

Dekorfilm Sigtuna

Vi på Franda AB är experter på dekorfilm i Sigtuna

Ett stort utbud hos oss!

Dekorfilm för dig i Sigtuna

Hos oss hittar du ett stort utbud av dekorfilm i Sigtuna. Vi både trycker och monterar dekorfilm på till exempel fönster, väggar och golv. Många utav våra kunder väljer att använda dekorfilm på skyltfönster, fönster i kontoret eller liknande, vilket är ett effektivt sätt att synas på.

Dekorfilm kan användas för att skapa tilltalande utseenden på glas, göra glaset synligare, förhindra insyn och även skydda mot UV-strålar. Allt detta får du i samma produkt med dekorfilm.
Dekorfilm används ofta som insynsskydd på kontor, toalett, balkong m.m. Utöver detta hjälper vi ofta våra kunder att sätta dekorfilm på fönster som också är bra reklam för varumärket. Dekorfilmen finns i många olika färger och utföranden. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram ett exempel baserat på dina önskemål.

Garanti

Självklart lämnar vi garanti på de arbeten som vi utför. Hur lång garanti man får bestäms utifrån vilken produkt som beställs. Kontakta oss för mer information.

Kvalitet

Det är en självklarhet för oss att alltid göra vårt yttersta vid varje uppdrag. Alla medarbetare strävar efter att verksamheten ska vara synonym med kvalitet och professionalism.

Erfarenhet

Idag har vi ett större nätverk av nöjda kunder som kan intyga ett noggrant utfört arbete. Vårt team har alltid kvalitén i fokus. Testa du också, boka din tid redan idag!

Tjänster

Vad vi gör

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med utöver dekorfilm. Om du inte hittar specifikt vad du behöver hjälp med så kan du alltid höra av dig till oss för att se om vi kan hjälpa dig ändå.

Fordonsdekor

Med fordonsdekor kan man effektivt göra sitt fordon till en rullande reklampelare och få ut sitt varumärke. det är effektivt och och det syns!

Splitterskyddsfilm

Syftet med splitterskyddsfilmen är att glaset hålls ihop vid åverkan på glaset. Antingen genom en olyckshändelse, inbrottsförsök eller en explosion.

Dekorfilm

Vi trycker och monterar dekorfilm på fönster, väggar och golv. Med dekorfilm kan man lätt skapa en trivsam miljö innanför väggarna eller helt enkelt utföra sin marknadsföring via dekor på fönster.

Solfilm

Upplever du att det är för varmt på kontoret? Detta kan till viss del åtgärdas med hjälp av solfilm.

Frostfilm

Med frostfilm får ni ett effektivt insynsskydd till arbetsplats eller konferensrum. Vi kan montera allt från en heltäckande rutan till endast en bård.

Specialfoliering

Folie kan användas på fler ställen än bara bilar, vi kan foliera det mesta från båtar, inventarier, möbler.

Hugglaget

Hugglaget är är en sidoverksamhet som vi kör tillsammans med Didyma AB, vi utför olika uppdrag inom skog- och trädgård.

Om oss

Franda AB

Franda har funnits i olika konstellationer i 20 år och har gedigen erfarenhet av installationer av insynsskydd i form av frostfilm och dekorfilm. Vi jobbar med produkter vi brinner för och det är en underbar känsla när man lämnar en kund som är mer än nöjd med vårt resultat.

Vi är din självklara kontakt när du behöver en specialist på dekorfilm i Sigtuna. Vårt team är professionella såväl som erfarna och därför kan vi utlova ett förstklassigt resultat med material från de ledande leverantörerna. Kvalité, service och kostnadseffektivitet är några ledord som vi arbetar efter – utan kompromiss.

Mycket lätt att rengöra och underhålla.
Gör det möjligt att dekorera alla typer av ytor som t.ex. golv, tak, väggar, dörrar, glas m.m.
Det finns ett oerhört stort utbud av strukturer, färger, mönster och utföranden.
Kostnadseffektivt och smidigt att montera utan att störa resterande verksamhet.
Arbetsmiljövänligt i form utav kort torktid och att den är luktfri.
Ovanstående punkter talar för att dekorfilmen även är miljövänlig.

Ekonomiskt fördelaktigt i jämförelse med blästrat glas eller kemisk glasetsning. Dessutom kan man ta bort dekorfilmen utan att påverka glaset.

Dekorfilm ger dig en stor kreativ valfrihet och erbjuder många möjligheter i val av design och inredning.
Vi hjälper dig

Dekorfilm i Sigtuna

Är du eller ni en privatperson eller ett företag i Sigtuna med omnejd? Franda AB är baserade i Vaxholm men arbetar regelbundet i andra områden och städer. Franda AB tillhandahåller tjänster inom design- & dekorfilm, solfilm, frostfilm m.m.

Vi har över 20 års erfarenhet av hantverket och utlovar ett proffsigt resultat vid varje projekt. Dekorfilmen som vi monterar kan användas i många olika miljöer, egentligen är det bara fantasin som begränsar användningsområdet. Många väljer dekorfilm som insynsskydd men används också till stor del som reklam eller som inredning i ett kontor.

Vänd dig till oss när du behöver hjälp med dekorfilm i Sigtuna!

Prisförslag

Kostnadsfri offert

Självklart får du en kostnadsfri offert av oss när du behöver montera dekorfilm i sigtuna. Vi hjälper dig oavsett vart i Sverige du befinner dig. Skicka din offertförfrågan genom att klicka på knappen nedan. Offerten är alltid kravlös och gratis. Har du funderingar eller frågor kan du även ställa dessa i samma formulär.

Ytterligare info

Vill du veta mer om dekorfilm?

Har du frågor eller är du helt enkelt bara nyfiken? Kontakta oss för mer information kring hur vi arbetar med dekorfilm i Sigtuna.

På uppdrag av Ratius Mässbyrå har vi tejpat en Nissan på Hedin bil i Uppsala. #frandaab #ratiusmässbyrå #uppsala #nissan #fordosdekor #modernaavlopp
Till Instagram
Montage av frostfolie på Roslagens Markentreprenad AB på uppdrag av Ratius Mässbyrå AB #frandaab #roslagen #norrtälje #frostfilm #dekorfilm #ratiusmässbyrå
Till Instagram
På uppdrag av Ratius Mässbyrå AB har vi monterat golvfolie och informationsskyltar åt Akademiska i Gränby centrum. #frandaab #ratiusmässbyrå #gränbycentrum #golvfolie #oracle #dekor #uppsala
Till Instagram
Demontage av folie på kocklandslagets hyrda lastbil åt Nonbye. #kocklandslaget #nonbye #volvotrucks #folie #demontage #frandaab #fordonsdekor #lastbil #sollentuna
Till Instagram